ZZP’ers en Freelancers (2)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

Ordning Fiscaal en Administratie

Persoonlijk administratiekantoor voor het MKB

Core business: bedrijfseconomisch advies, verzorgen van fiscale aangiftes (BTW / IB / VPB / LB), verzorgen van administraties, opstellen ondernemingsplan.

Bent u ondernemer? Dan bent u regelmatig erg druk met zaken die niet direct geld opleveren. Marketing, administratie, het verkrijgen van een financiering…
Terwijl u als ondernemer toch het liefst bezig bent met dingen die omzet opleveren en werkplezier geven. De boekhouding, kwartaalaangifte BTW, maar ook acquisitie en het nabellen van openstaande facturen: ze komen vaak op de tweede plaats.
Ook kost het veel tijd om uit te zoeken voor welke subsidies, aftrek of toeslagen u in aanmerking komt. Door tijdsgebrek of uit onwetendheid loopt u wellicht geld mis of vult u belastingaangiften onjuist in.
Ordning helpt op pro-actieve wijze je boekhouding goed te voeren. Je krijgt informatie over aftrekbaarheid van kosten, ondernemersfaciliteiten, urenregistratie en de wijze waarop je je administratie dient te voeren. Dit voorkomt onverwachte en te hoge belastingaanslagen!
Daarnaast maakt Ordning je handen vrij voor het echte werk en het onderhouden of uitbreiden van klantrelaties!

Lekstraat 11
7103 JS Winterswijk

T: 0543-537824
E: inge@ordning.nl
I: http://www.ordning.nl

Aantal medewerkers: 1

Veiligheid@work

Veiligheid@work is een onafhankelijk en klantgericht adviesbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van veiligheidsveranderingen binnen organisaties. Het doel hierbij is het optimaliseren van de veiligheid en daarmee samenhangend de productiviteit en de inzetbaarheid van medewerkers. De mens, met de organisatie, de techniek en de werkomgeving staat daarom centraal in onze benadering: het creëren van arbeidsomstandigheden waaronder medewerkers zo gezond en veilig mogelijk hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Een goed arbobeleid draagt bij aan een gezond werkklimaat. Een gezond werkklimaat heeft een positieve invloed op terugdringing van het ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Het draagt dus direct en indirect bij aan een beter bedrijfsresultaat.

Veiligheid@work ontwikkeld samen met u een praktisch beleid op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Arbo en veiligheid is meer dan het opvolgen van regels. Veiligheid@work helpt om hier een praktische invulling aan te geven, die in de praktijk werkt.
Oude Maatsestraat 5a
6941 SC Didam

T: 06-14786097
E: info@veiligheidatwork.nl
I: www.veiligheidatwork.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.