Video en social media (1)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

TouchMedia

Wat is jouw verhaal?Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn TouchMedia, een allround communicatiebureau met journalistieke achtergrond. Bij ons begint alles met een verhaal, jouw boodschap. Het is ons startpunt bij video en social media.

Met een goed verhaal kun je je klanten laten weten waarom je uniek bent en onderscheidend. Om dat verhaal te vinden en vorm te geven dringen we samen met je door tot de kern van jouw bedrijf en halen de aspecten naar voren die voor jouw verhaal van belang zijn.

Social media
Communicatie naar klanten is een belangrijk onderdeel binnen je bedrijf. Een duidelijk verhaal zorgt voor meer klanten, naamsbekendheid en is een handig middel bij acquisitie. Om uit die acquisitie meer te halen, is social media dan weer een handig middel.

Video
Jezelf goed presenteren wordt steeds belangrijker in deze visueel ingestelde wereld. Een sterke presentatie zorgt niet alleen voor naamsbekendheid, maar ook voor een aangename eerste indruk, nieuwe klanten en meer bezoekers op uw website. Voor meer redenen om video in te zetten kun je klikken op de tv.

TouchMedia helpt je met het vinden van het verhaal dat bij je past!

Desselaar 104
4907 KT Oosterhout

T: 06-24557412
E: annemieke@touchmedia.nl
I: www.touchmedia.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.