Opleidingsbedrijven (18)
<<   Pagina 1 van 9    >>  

Achterkamp Bedrijfsopleidingen

Veiligheid is bedrijfscontinuïteit, het uitgangspunt als het gaat om het voorkomen van een calamiteit binnen uw bedrijf. Competentiegericht opleiden en trainen van uw personeel is daarbij van essentieel belang. Achterkamp Bedrijfsopleidingen staat voor een hoge kwaliteit van deze opleidingen. Wij helpen uw mensen te motiveren en te ondersteunen bij hun verantwoordelijke taak. Mocht er zich onverhoopt een bedrijfsongeval of -incident voordoen, dan weten uw medewerkers hoe ze eerste hulp kunnen bieden of eventuele schade zo veel mogelijk kunnen voorkomen of beperken. Zo stimuleren wij betrokkenheid en vergroten wij het veiligheidsbewustzijn binnen uw bedrijf.

Achterkamp Bedrijfsopleidingen is gevestigd in Baak (gemeente Bronckhorst), tussen Zutphen en Doetinchem. Ons oefencentrum "De Maalderij" biedt uiteenlopende mogelijkheden voor onder andere opleiding en training van brandweer, bedrijfshulpverlening, maar bijvoorbeeld ook voor EHBO opleiding, Kinder EHBO, AED opleiding, VCA cursus, Heftruck opleiding of een Reanimatie cursus. En daarnaast natuurlijk diverse specialistische trainingen. Voor veiligheid en overzichtelijkheid kunt u volstaan met één leverancier; wij bieden u indien gewenst een totaal-ontzorg-concept.

Wij kunnen u en uw bedrijf of instelling tevens ondersteunen in het volgende (kijkt u voor meer informatie onder Consultancy):

Maken en toetsen van RI&E;
Opzetten calamiteitenplan (inclusief tekenwerk);
Levering en controle van verbandkoffers en kleine blusmiddelen;
AED-apparatuur;
Toetsen van ontruimingsplan en -procedures door het praktisch beoefenen van een ontruiming op locatie;
Bedrijfsgerichte incompany trainingen;
E-learning.
Wij geven opleidingen, training en advies aan medewerkers van bedrijven in uiteenlopende branches. Van technische productiebedrijven, bouwnijverheid, levensmiddelenindustrie tot en met het onderwijs en de zorg. Onze cliënten vertrouwen op ons voor praktijkgerichte opleiding en training van hun medewerkers, maar ook voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld hun bedrijfsnoodplan. Onder bedrijfshulpverlening , EHBO en brandweer vindt u per onderdeel overzichten van alle opleidingen en trainingen die wij geven. Daarnaast is er altijd overleg mogelijk over diverse maatwerkcursussen gericht op uw organisatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor de begeleiding van uw ontruimingsoefening.

Onze certificerende instanties zijn het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) en het Nederlands Bureau Brandweer Examens (NBBE).

Postbus 28
7220 AA Steenderen

T: 0575-452990
E: info@achterkamp.nl
I: http://www.achterkamp.nlArend Ontwerp en Konstruktie

revisie, onderhoud, productie van hoogwaardige frames in food-en papierindustrie

In onze eigen productieafdeling fabriceren wij stalen als roestvast stalen frames en geleidearmen voor automatiseringen t.b.v. spuitgietinstallatie’s.
Precisiewerk waarbij het kwaliteitsdenken ons grootste goed is.
Daarnaast assembleren wij diverse r.v.s. delen tot filters en baskets voor de zuivering.
De lasafdeling is uitgerust met moderne apparatuur waarbij wij semi-automatisch kunnen werken met o.a. maniupulatoren. tot 1000 kg kunnen wij hierop verwerken.
Op onze vlaktafels halen wij hoge precisie, wat terugkomt in de kwaliteit van onze afwerking, daarmee uw kwaliteit.

Naar buiten toe zijn wij een revisie en onderhoudsbedrijf in de papier- en food- industrie.
In house hebben wij een verspanende afdeling waarbij de benodigde delen kunnen gereviseerd of vernieuwd.

Geen revisie in uw bedrijf? wij vertransporteren uw machine naar onze werkplaats, en omringen uw machine met onze specialisten.

Werkelijk Het Werkt
* begeleiding en onderwijs voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt
Voor jongeren met een achterstand; of degene die een duwtje nodig heeft, kunnen wij intern opleiden, dit op hun niveau, maar met structuur en begeleiding.
Vraag ons naar de voorwaarden; naar de mogelijkheden.
Spoorstraat 84
7261 AG Ruurlo

T: 0654356614
E: info@arendbv.nl
I: www.arendbv.nl


<<   Pagina 1 van 9    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.