Partners waar wij mee samen werken in regio Achterhoek

Wie zijn onze samenwerkingspartners in de regio Achterhoek?

Onder andere werken wij samen met universiteiten, ROC, opleidingsbedrijven, omscholingsbedrijven, uitzendbureaus, bedrijvenkringen, Payroll professionals. Ook met bedrijven die werkzoekenden helpen (begeleiden) bij het vinden van de juiste baan of anderszins.

Samenwerken met Social media bedrijven

Niet meer weg te denken uit onze tijd is social media. Up to date blijven, hot zijn, dat is belangrijk voor jong en oud tegenwoordig. Om hier op de juiste manier gebruik van te maken zijn er dan ook specialisten op de markt waar wij mee samen werken en die ook jullie advies kunnen geven en kunnen voorzien van Facebook, Twitter, een bedrijfspresentatie of video voor op de website of op YouTube. Maar ook de gebruikelijke media zoals de kranten en de radio werken wij mee samen. Interesse? Klik dan hier en vul de gegevens in wij nemen contact met jou.op

Samenwerken, win/win situaties en onze krachten bundelen

Een win/win situatie kan alleen ontslaan door krachten te bundelen en samen te werken. De prijsvoordelen die hieruit ontstaan geven wij door middels lagere prijzen of extra mogelijkheden bij het werven van personeel aan onze klanten door. Een groot voordeel hiervan is, het vergroten van de naambekendheid van de samenwerkingspartners. Hoe groter het netwerk hoe groter dit voordeel. Ook samenwerken? Klik dan hier en vul de strook in en wij nemen contact met u op.

Ook samenwerken

Wil jij ook deelnemen aan dit netwerk in de regio Achterhoek? Samenwerken in een groot netwerk? Of jullie bedrijfsprofiel laten zien? Veel van deze plaatsingen zijn zonder kosten.

Vacaturebank-Achterhoek.nl
werkt o.a. samen met:

Overheid (13)
Radio (2)
ROC (1)