ContactgegevensWensink internationaal lifestyle en coaching
Joost van den Vondelstraat 113
7103 XS Winterswijk

T: 0031 618193167
E: Emielwensink13@gmail.com
I: www.Uwtoekomstineigenhand.nl

Aantal medewerkers: 1

Bedrijfsinformatie

Wensink internationaal lifestyle en coaching

Wensink International Lifestyle & Coaching helpt u graag op weg naar een nieuwe toekomst.
Wij zijn Wensink International Lifestyle & Coaching, professionals in succesvolle netwerk marketing. Wij begeleiden mensen op hun pad naar vrijheid en financiële onafhankelijkheid, zonder daarbij hun huidige inkomstenbron op het spel te zetten. U kunt van ons een écht unieke manier van werken verwachten. Dat doen we samen met een team van gemotiveerde mensen die positief zijn ingesteld. Mensen die van anderen willen leren en het meer dan leuk vinden andere mensen te helpen aan een nieuw en goed inkomen.

Gemotiveerd team.
Bent u ‘in’ voor iets anders? Hebt u een duidelijke wens iets nieuws te ondernemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ons team zijn we op zoek naar leuke mensen met een glashelder verhaal. Persoonlijkheden met een ‘open minded’ en een gezonde dosis relativeringsvermogen. Mensen die niet veroordelen maar over iets oordelen als zij de werkelijke feiten kennen. In mensen die serieus willen samenwerken aan hun toekomst en van anderen willen leren. Bent u deze persoon? Vul dan het reactieformulier in. We komen graag met u in contact.

Over Emiel Wensink
Emiel komt in 2012 onverwacht in aanraking met netwerk marketing en raakt direct enthousiast over dit bijzondere business model. Emiel gaat er hard en serieus mee aan de slag en bouwt binnen de korte keren een blijvend extra inkomen op. Nu begeleidt hij mensen die vrijheid belangrijk vinden en financieel ook onafhankelijk willen zijn van baan of eigen bedrijf. Emiel doet dat geheel op een geheel eigen, professionele wijze en met een praktische trainingsstructuur. Hij is daarmee bijzonder succesvol en daar kunt u van profiteren. Meld u aan en realiseer uw eigen onbezorgde toekomst.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!