ContactgegevensTer Horst Groep
Aaltenseweg 58
7051 GV Varsseveld

T: (0)315-241883 ((0)315-342141)
E: j.tepaske@terhorstgroep.nl
I: www.terhorstgroep.nl


Bedrijfsinformatie

Ter Horst Groep

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de diverse activiteiten van de werkmaatschappijen van de Ter Horst Groep. Of het nu gaat om inzameling van oud ijzer en metalen, afvalinzameling, sloop- en saneringswerkzaamheden, speciaal transport, machineverhuizingen en telekraanverhuur, reiniging van straten, (bedrijfs)terreinen, pleinen, kolken en riolen of metaaltechniek, bij Ter Horst bent u aan het juiste adres. Onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers lopen graag nét dat stapje harder om u naar tevredenheid van dienst te zijn.

het jaar 1965 startte Ter Horst met zijn activiteiten: recycling van papier, ijzer en andere metalen. Ondanks moeilijke tijden in de beginperiode, heeft Ter Horst met visie, hard werken en doorzettingsvermogen de tand des tijds goed doorstaan. Inmiddels is Ter Horst uitgegroeid tot een veelzijdig, bloeiend bedrijf, met filialen in Varsseveld en Goor. De Ter Horst Groep beschikt momenteel over ca. 65 voertuigen en er zijn totaal ca. 100 mensen werkzaam.

Bij Ter Horst wordt ‘klant-is-koning’ in de praktijk vertaald in een grote flexibiliteit, het nakomen van afspraken, dienstverlening-op-maat, een hoge servicegraad, een vriendelijke en gemoedelijke omgang met onze klanten. Afvalbeheer volgens de laatst geldende (milieu)wetgeving, met uiteindelijk lagere kosten voor de totale afvalverwijdering, ligt ten grondslag aan de diverse ‘afvalverwijderingsoplossingen’ die wij voor onze klanten aandragen. U kunt bij Ter Horst terecht van maandag t/m zaterdag.

Gemeenten, overheden, bedrijven, horeca, verenigingen, instellingen en particulieren maken gebruik van onze dienstverlening.

Wij zijn ook ú graag van dienst!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!