ContactgegevensTen Brinke Groep B.V.
Burg. v.d. Zandestaat 21
7051 CS Varsseveld

T: 0315-881166
E: solliciteren@tenbrinke.com.
I: www.tenbrinke.com


Bedrijfsinformatie

Ten Brinke Groep B.V.

De Ten Brinke Groep is een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw. We zijn al meer dan 100 jaar actief in de bouw en realiseren turnkey-projecten in de utiliteits- en woningbouw. De groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met de hoofdvestiging in Varsseveld. Daarnaast werken we in ruim 30 joint ventures samen met bedrijven in Nederland, Duitsland en Spanje. Bij de Ten Brinke Groep werken inmiddels ruim 650 medewerkers, die samen een jaaromzet van zo’n 600 miljoen euro realiseren. We hebben een solide marktpositie, die door het inzetten van onze kennis, creativiteit en ervaring blijft groeien. Voor onze dochteronderneming Ten Brinke Bouw B.V. zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Ten Brinke Bouw B.V. in Doetinchem is in Nederland èn in Duitsland actief op vele terreinen in de bouwsector. De orderportefeuille is zeer gevarieerd: van woningbouw (appartementen en grondgebonden), utiliteit (gezondheidszorg, scholen, industrie etc.) tot renovatie en herstelprojecten en individuele woningbouw uit eigen ontwikkeling en in opdracht.
De projecten worden veelal in projectteamverband uitgewerkt, waarbij de teamleden in grote mate zelfstandig opereren. Samen met de opdrachtgever zijn zij permanent op zoek naar huisvesting als een maatpak.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!