ContactgegevensSymbus
Transportweg 12
7000 AG Doetinchem

T: 0314-378909
E: sroes@symbus.eu
I: http://www.symbus.eu

Aantal medewerkers: 12

Bedrijfsinformatie

Symbus

Symbus is een regionaal werkende personeelsdienst. De regio Achterhoek, Twente en Liemers is ons werkgebied. Wij bieden een passende baan, de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen in die baan, en in een volgend stadium ondersteunen we je desgewenst bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

Onze activiteiten dragen ertoe bij dat het regionale bedrijfsleven kan blijven beschikken over de juiste professionals op de juiste plek, op het juiste moment. Daarmee levert Symbus een bijdrage aan het behoud van werkgelegenheid in de regio. Kandidaten die in deze regio wonen, of zich hier willen vestigen, ondersteunen wij bij een eerste of volgende carrièrestap.

We zijn uw professionele partner op het gebied van re-integratie. De begeleiding van Symbus is resultaatgericht, maar met persoonlijke aandacht voor de medewerker. Rekening houdend met beperkingen. En zoeken naar mogelijkheden. Dat is wat Symbus biedt. Middels gesprekken, testen en huiswerkopdrachten ontwikkelt Symbus van de medewerker een persoonlijk profiel. Al bij aanvang wordt de arbeidsmarkt in kaart gebracht, en waar mogelijk benaderd.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!