ContactgegevensStichting BTO Berkelstreek
Bosberg 21
7271 LE Borculo

T: 0545 - 274777
E: info@btoberkelstreek.nl
I: www.btoberkelstreek.nl


Bedrijfsinformatie

Stichting BTO Berkelstreek

Zonder techniek zou onze samenleving er heel anders uitzien. Het is van groot belang dat er aandacht blijft voor techniek in het algemeen en techniekbevordering in het bijzonder. Het technieklokaal in Borculo wil daar graag aan bijdragen.
Het technieklokaal wordt sinds september 2005 gebruikt door regionale basisscholen uit de gemeenten Berkelland en Lochem. Leerlingen uit de groepen 7 en 8 krijgen er de mogelijkheid te ervaren hoe leuk techniek is. Ze gaan spelenderwijs aan de slag met allerlei zaken die betrekking hebben op onder andere metaal, elektrotechniek, installaties, bouw en motortechniek.
In januari 2008 werd een nieuw lokaal met meer mogelijkheden gerealiseerd. Per december 2008 is het formele beheer van dit lokaal ondergebracht bij de stichting BTO Berkelstreek. Dit staat voor Bevordering Techniek Onderwijs. Ongeveer dertig basisscholen maken gebruik van de voorziening.

Meld u aan als vrijwilliger!
Om de lessen te begeleiden wordt er momenteel gebruik gemaakt van zo’n 35 vrijwilligers. We kunnen er echter nog meer gebruiken. Enige technische bagage is daarbij handig. Kandidaten moeten het verder leuk vinden om met kinderen te werken. Lijkt het u wat? Neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!