ContactgegevensSlagerij - Traiteur Bles
Grotestraat 9
7031AE WEHL

T: 0314681464
E: info@slagerijbles.nl
I: http://www.slagerijbles.nl


Bedrijfsinformatie

Slagerij - Traiteur Bles

Slagerij Bles is een volambachtelijk familiebedrijf met aan het roer Stefan en Mariëlle Bles. In 1994 nemen zij het stokje over van Stefan’s ouders, Harrie en Annie Bles. In 1958 startten zij een diepvriescentrale aan de Grotestraat in Wehl om het bedrijf ruim tien jaar later uit te breiden met huisslachtingen en slachtingen voor collega-slagers.

Stefan is net als zijn vijf jaar oudere broer Eric van jongs af aan in de slachterij en worstmakerij te vinden. Beide broers krijgen het slagersvak met de paplepel ingegeven en al op jonge leeftijd sturen zij bij vakwedstrijden met succes hun eerste producten in. Eric wordt binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de levende inkoop. Stefan, sinds 2001 Meester Worstmaker, is behalve in de worstmakerij vaak in de winkel te vinden waar hij klanten graag persoonlijk te woord staat.

Samen met Mariëlle breidt hij het assortiment én het slagersbedrijf in de loop der jaren steeds verder uit. Zo openen zij in 2007 een nieuw verkooppunt op De Bongerd in Doetinchem en in 2011 een tweede winkel in de stad, aan de Dokter Bardetplaats. Nieuw in deze winkel is de luxe verse broodjescorner. Slagerij Bles verkoopt daarmee een totaalpakket, dat grotendeels uit eigen keuken komt!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!