ContactgegevensPrismafilter B.V.
Van Reedestraat 14
7131 BE Lichtenvoorde

T: 0544 353 527
E: d.sikkink@prismafilter.nl
I: http://www.prismafilter.nl


Bedrijfsinformatie

Prismafilter B.V.

Bij Prismafilter maken we milieuvriendelijke, betaalbare filtersystemen, luchtwassers en energiebesparingssystemen die aan alle wettelijk eisen voldoen. Met deze systemen van Prismafilter heeft u uw emissiemanagement op orde.

Prismafilter is een dynamisch en specialistisch bedrijf dat actief is op het gebied van filtersystemen voor de agrarische en industriële sector. Wij leveren filteroplossingen voor de meest uiteenlopende applicaties van industriële bedrijven. We produceren turn-key stoffiltersystemen, compleet vanaf het ontwerp, van afzuigpunt tot stack. Prismafilter zorgt in de agrarische sector voor functionele, duurzame en betaalbare systemen op het gebied van luchtwassing, warmteterugwinning en bodemenergie.
Prismafilter systemen voor agrariërs & industrie
Prismafilter systemen zijn speciaal ontworpen voor de agrarische en industriële sector. Maak kennis met de innovatieve systemen voor WarmteTerugWinning, uitgaande luchtfiltratie, luchtwassing, ionisatie van ventilatielucht, bodemenergie, energieopslag, waswaterbehandeling en dergelijke.

Prismafilter levert daarnaast complete pakketten, turnkey oplossingen en service & onderhoud van bestaande en nieuwe systemen. Ervaar de vrijheid van puur en zorgeloos ondernemen en zet de kennis van Prismafilter in voor uw onderneming.

Advies op maat bij Prismafilter
Prismafilter denkt graag met u mee voor een perfect passende oplossing voor uw bedrijf. Samen met onze partners, Kleventa en Stienen BE leveren we producten die u en het milieu ontlasten.

Wilt u meer weten over Prismafilter systemen? Kom langs op locatie in Lichtenvoorde of neem contact met ons op.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!