ContactgegevensPrinzen BV
Weverij 18
7122 MS Aalten

T: 0543-490060
E: l.westrum@prinzen.com
I: www.prinzen.com


Bedrijfsinformatie

Prinzen BV

Prinzen Machines is zeer flexibel gebleven met de productlijn om aan de eisen en wensen van de klant te voldoen. Elke order, klein of groot, wordt verwerkt als een compleet project en aangepast aan de specifieke wensen en eisen van elke klant. Via onze wereldwijde logistieke-, service- en verkoopcentra, streven wij naar een nauwe relatie met de eindgebruikers van onze producten. Om onze ontwikkelingsprogramma’s voor zowel nieuwe als bestaande apparatuur te ondersteunen, trachten we zoveel mogelijk in gesprek te blijven met onze afnemers.

De materiaalkeuze in het vroegste stadium van het ontwerp, garandeert dat het eindproduct gedurende zijn gehele levenscyclus aan de verwachtingen zal voldoen. Prinzen Machines heeft door ruim 20 jaar ervaring een reputatie opgebouwd in duurzame installaties. Onze 100% roestvrijstalen eierinpakmachines zijn een goed voorbeeld van de duurzame componenten die gekozen zijn om de meest barre omstandigheden te kunnen weerstaan.

Prinzen medewerkers worden continu gemotiveerd om hun persoonlijke niveau, alsmede dat van hun team, te verbeteren. Training voor eigen personeel maar ook training en seminars voor dealers worden geregeld gehouden, om de klantenservice verder te optimaliseren.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!