ContactgegevensPincvision.
Koopmanslaan 31-06
7005 BK Doetinchem

T: +31(0)88-4321882
E: hr@pincvision.com
I: www.pincvision.com

Aantal medewerkers: 50

Bedrijfsinformatie

Pincvision.

Pincvision is de partner van multinationals bij de ondersteuning of uitbesteding van hun compliance processen rondom grensoverschrijdend goederenverkeer. Dit doen wij middels een unieke combinatie van expertise, innovatieve software oplossingen, klantgerichtheid en een wereldwijde scope.

Wij hebben experts in wet- en regelgeving op het gebied van Btw, Intrastat, Milieu, Douane en Exportdocumenten. High service & Quality staat voor ons voorop.De organisatie wordt aangestuurd door een driehoofdige directie. Zij zijn verantwoordelijk voor het invullen van de strategische koers van Pincvision. De teammanagers zijn primair verantwoordelijk voor de planvorming en realisatie van de output van het eigen bedrijfsonderdeel, aansluitend op de vastgestelde strategische kaders. Vanuit het eigen verantwoordelijkheidsgebied wordt input geleverd voor het (strategische) beleid en wordt uitwerking gegeven aan beleid als kader voor de bedrijfsvoering en externe positionering.

Wij luisteren goed naar onze klanten, spreken de taal van de klant, bieden best in class dienstverlening en zetten voortdurend feedback actief om naar meerwaarde en dienstverlening voor onze klanten.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!