ContactgegevensOrsus (Werkzoekendenorganisatie - het netwerk naar werk)
Buitenschans 3
. Groenlo

T: 06-20459206
E: info@orsus.nl
I: Www.orsus.nl


Bedrijfsinformatie

Orsus (Werkzoekendenorganisatie - het netwerk naar werk)

Er zijn inmiddels vele netwerkgroepen voor werkzoekenden in het land actief, deze zijn meestal plaatselijk of regionaal georganiseerd. Door o.a. verschillen in niveau, in leeftijd of achtergronden zal niet elke werkzoekende passen binnen deze opgerichte groepen. Bij ons is elke werkzoekende welkom, ongeacht genoemde verschillen. Op de manier waarop wij met subgroepen willen werken vinden mensen elkaar om daar een groepje mee te vormen.

Wij proberen daarnaast ook te bereiken dat deelnemers niet gedesillusioneerd hoeven af te haken omdat men er maar niet in slaagt om werk te vinden. Het vinden van werk hoeft niet centraal te staan of een einddoel te zijn. De déélnemer staat voor ons centraal en de betrokkenheid om elkaar vooruit te helpen.

We nodigen niet alleen sprekers uit voor tips, kennis en ervaring maar we hebben ook een Orsus training die mensgericht is en waarin men zichzelf kan ontwikkelen. Uiteindelijk kan het gevoel ontstaan dat men alles gedaan heeft om aan het werk te komen. In economisch moeilijke tijden of met weinig perspectieven om werk te vinden, kan je ook een keer klaar zijn ben met je zoveelste poging om aan het werk te komen. Door de Orsus training en in contact met anderen blijf je gemotiveerd, kan men zichzelf ontwikkelen en worden weer andere mogelijkheden ontdekt. Alle deelnemers blijven welkom en zijn van grote waarde voor de groep met hun ervaringen en initiatieven. En dat kan bijvoorbeeld ook een wandelactiviteit zijn.

Met het profiel op onze CV-bank blijf men beschikbaar en zichtbaar voor onze regionale werkgevers.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!