ContactgegevensMedia Movers
Over de IJssel 2
7071 PA Ulft

T: 0315 34 57 72
E: lars@media-movers.nl
I: www.media-movers.nl


Bedrijfsinformatie

Media Movers

Outplacement
Bij Outplacement is er voor je besloten: er is geen plek meer bij je huidige werkgever. Een situatie waarin je iets moet. Maar hoe doe je dat? Wat wil je? Wat kun je?

Sommigen ervaren het als een duwtje in de rug om de stap tot freelancer of zelfstandig ondernemer te zetten. Anderen willen liever een andere (vaste) baan. Voor ons maakt dat geen verschil: in dit traject sta jij aan het roer.

Ondernemerschap
Zit er een ondernemer in jou?
Wil je gaan freelancen of voor jezelf beginnen? Hoe begin je en wat moet je allemaal regelen? Wij begeleiden je vanaf de allereerste stap tot aan je eerste factuur. Maar als eigen ondernemer sta je natuurlijk zelf aan het roer.

We kijken als eerste naar jou: wat zijn je specifieke kwaliteiten en wat zijn je valkuilen? Past het bij je om niet meer voor een baas te werken?
Het ondernemen zelf nemen we daarna onder de loep. Welke rechtsvormen zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen en welke kies je? Hoe zit het met belastingen, verzekeringen, algemene voorwaarden en specifieke zaken als auteursrechten?
Ook kijken we hoe je komt van een goed idee naar de eerste opdracht. Hoe kun je jezelf profileren en gevonden worden op het internet of social media? Wat zijn de do’s en don’ts bij acquisitie, hoe schrijf je een offerte en welke prijs vraag je? En hoe kun je succesvol netwerken?
Tot slot gaan we dieper in op jouw eigen idee. Daarbij is aandacht voor marktonderzoek, je ondernemersplan, de naam van de onderneming, de huisstijl en je website. Ook leren we je jouw idee te pitchen voor je doelgroep. En we houden een individueel gesprek van 2 uur om al je overgebleven vragen te beantwoorden.

Loopbaan APK
Stel je je wel eens één van de volgende vragen:
‘Is dit het?’
‘Geeft mijn werk nog wel genoeg voldoening?’
‘Moet ik niet wat anders?’
Dan is Loopbaan APK iets voor jou.

Bij Loopbaan APK nemen we samen je loopbaan onder de loep. We blijven niet hangen bij het eerste antwoord, maar kijken verder. Wat wil je nu echt? Waar krijg je energie van? Dat is spannend en soms confronterend. Maar het is bovenal uitdagend.

Wat is een Persoonlijke Arbeidsmarktanalyse?
De Persoonlijke Arbeidsmarktanalyse geeft een zeer uitgebreide persoonlijke analyse.
Het biedt mensen in de mediasector inzicht in:
- persoonlijke sterkten en mogelijkheden;
- kansen op een nieuwe baan in de huidige markt;
- kansen buiten de mediasector;
- mogelijkheden voor doorontwikkeling.

Met deze analyse kan iemand dichtbij zichzelf, zijn/haar talent en kracht (her)ontdekken waardoor deze analyse vaak een basis vormt of aanzet is voor nieuwe toekomstige stappen.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!