ContactgegevensLovink Technocast B.V.
Lovinkweg 3
7061 DT Terborg

T: 0315-335656
E: hr_SPWGE@jobpromo.nl


Bedrijfsinformatie

Lovink Technocast B.V.

Royal Lovink Industries B.V., opgericht in 1911, is een groeiende onafhankelijke industriële organisatie met wereldwijde activiteiten. De werkmaatschappijen streven een langdurige marktvertegenwoordiging na dankzij innovatieve producten en strategische productie.

Je treedt in dienst bij Lovink Technocast B.V. , een IJzergieterij met 3 verschillende gietprocessen voor de productie van hoogwaardig gietwerk. Lovink Technocast werkt nauw samen met een Poolse productie locatie die binnen de groep valt. Daarnaast wordt je als systeembeheerder ook ingezet voor Lovink Enertech. Lovink Enertech is een leverancier en producent van hoogwaardige kabelgarnituren die wereldwijd afzet vinden. Je zult, kortom, voor alle bedrijven binnen de Lovinkgroep ingezet worden.

De verschillende bedrijven binnen de groep werken met een deels gedeelde en deels aparte ICT structuur. Met ruim 120 actieve PC gebruikers is een goede ICT ondersteuning van belang. ICT is onderdeel van de afdeling Finance, die samenwerkt met gespecialiseerde partners voor onderhoud en vernieuwing van de ICT structuren. De systeembeheerder is de spin in het web tussen de gebruikers, de aangesloten partners en het ICT beleid van de onderneming.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!