ContactgegevensLoopbaanCollectief Oost
Werkgebied: Oost-Nederland
Vestigingsplaats: Zutphen

T: 06-83029424
E: mail@loopbaancollectiefoost.nl
I: www.loopbaancollectiefoost.nl

Aantal medewerkers: 5

Bedrijfsinformatie

LoopbaanCollectief Oost

Wie wij zijn
Loopbaancollectief Oost bestaat uit samenwerkende loopbaanprofessionals. Wij maken werk van uw werk. Wij richten ons op optimalisering van inzet van talenten, waardoor mensen en organisaties kunnen groeien en floreren.
Wij kijken graag met u naar een passende aanpak, waarbij uw vraag centraal staat. Wij werken samen met u aan het vinden van concrete antwoorden. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering, maatwerk, diversiteit en bovenal korte lijnen. Allen werkzaam als senior in het veld van loopbaanmobiliteit zijn wij goed op elkaar ingespeeld. Voorop staat professionaliteit, wij zijn geregistreerd NOLOC loopbaanprofessional.
Wij zijn er voor organisaties en hun medewerkers in Oost-Nederland (Achterhoek, Stedendriehoek en Twente). Onze specialisatie ligt bij organisaties in zorg, welzijn, onderwijs, cultuur en dienstverlening.

Wat wij doen
Wij richten ons op de mobiliteit van uw medewerkers in de breedste zin van het woord. Of het gaat om functioneringsproblematiek, loopbaanvragen, duurzame inzetbaarheid of invulling geven aan transitievergoeding, LCO kan u op diverse vlakken ondersteunen. Wij leveren altijd maatwerk. Aan een opdracht gaat een uitgebreide intake vooraf. Wij kunnen zowel op organisatieniveau werken, als uw medewerkers individueel of in een training ondersteunen. We zijn erop gericht mensen in hun kracht te zetten en te verbinden met hun talenten.
* Loopbaanadvies en –begeleiding * Personeelsontwikkeling * Outplacement * Training & coaching

Waar wij voor staan
LCO staat voor werkplezier, werkt onderzoekend, transparant en met een integere grondhouding. Wij gaan uit van de potentie van mensen en de medewerker als regisseur van zijn of haar loopbaan.
Uw medewerkers zijn uw grootste kapitaal. Wij willen graag een actieve bijdrage leveren om dat kapitaal zo optimaal mogelijk in te zetten. De juiste mensen op de juiste plek betekent soms schuiven en soms ook afscheid nemen. Voor ons is daarbij aandacht voor het welzijn van de medewerker van wezenlijk belang.

Foto: U ziet een TOP-punt. Deze is in Oost Nederland veelvuldig te vinden als markering van plaatsen waar je keuzes kunt maken over hoe je verder wilt op je (toeristische) route. De TOP-punten zijn opgebouwd uit vele keien, daarin vonden de loopbaanprofessionals hun herkenning: LoopbaanCollectief Oost: keien die richting geven!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!