ContactgegevensHerman Scharenberg Personeelsdiensten & Loopbaanadvies
Sonderenstraat 44
7481 HC Haaksbergen

T: 084-7440576
E: herman@scharenberg.nl
I: http://www.scharenberg.nl/


Bedrijfsinformatie

Herman Scharenberg Personeelsdiensten & Loopbaanadvies

Herman Scharenberg heeft vanuit verschillende functies al meer dan 25 jaar ervaring op gebied van in- door- en uitstroom van medewerkers. Ervaringen die zijn opgedaan als extern adviseur voor diverse bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan Personeelsdiensten, Werving en Selectie, Loopbaanadvies, Outplacement, Coaching, Testen en Analyses. De arbeidsmarkt groeit en krimpt op basis van de economische ontwikkelingen. Bedrijven en/of instellingen en hun medewerkers moeten zich hierop aanpassen. Hiervoor is het noodzakelijk om creatief te zijn in het zien en vinden van kansen in een sterk veranderende markt. Als uw organisatie of medewerker een sparringpartner zoekt, die op strategisch niveau kan meedenken en tevens de implementatie in de praktijk kan verzorgen, neem dan vrijblijvend contact op.

Naast bedrijven en instellingen kan ik u als werknemer, particulier of (startende) ondernemer die begeleiding bieden die u zoekt. Samen met u wordt de inhoud van het begeleidingstraject bepaald. Er is aandacht voor o.a. missie/visie, coaching, ontwikkeling, het directer omgaan met en bewegen op de arbeidsmarkt en het op effectieve en actieve wijze vinden van een passende baan. Vooral voor 45+ -ers is netwerken de manier om weer aan de slag te komen. Ondersteuning bij het opzetten en onderhouden van uw eigen netwerk en gebruik maken van het netwerk van anderen is een belangrijk middel om de uiteindelijke doelstelling ’Herplaatsing op de arbeidsmarkt’, al dan niet als zelfstandige, te realiseren.

Heeft deze eerste informatie uw belangstelling gewekt, zie dan tevens de overige onderwerpen op deze site. U kunt vanzelfsprekend ook direct contact met mij opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!