ContactgegevensDozon BV
Postbus 136
7000 AC Doetinchem

T: (0314) 35 06 11
E: a.hulst@dozon.nl
I: www.dozon.nl

Aantal medewerkers: 70

Bedrijfsinformatie

Dozon BV

Wie is Dozon?
Dozon is een vooruitstrevende technische groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, bevestigingsartikelen, gereedschappen, machines en aanverwante producten die de professionele bouwwereld en gerelateerde branches belevert.

Wij vinden het van groot belang dat onze medewerkers in een uitdagende en betrokken werkomgeving hun functie met plezier kunnen uitoefenen. Wij stellen ons ten doel om onze klanten te ontzorgen, zodat een ongestoord productieproces gewaarborgd is. Wij denken met onze klanten mee, ontwikkelen logistieke concepten, blijven onze
(vak-)kennis ontwikkelen en komen onze afspraken na. Wij garanderen onze klanten de juiste oplossing, op het juiste moment, op de juiste plaats. Onze kernwaarden zijn dan ook: wij zijn snel, hebben kennis, houden ons aan de gemaakte afspraken, zijn proactief en vooruitstrevend.

Dozon wil in 2018 uitgegroeid zijn tot een top 3 speler in de regio Oost en Midden Nederland. Wij anticiperen daarom op marktontwikkelingen om ons iedere keer weer te onderscheiden binnen de markt.

Wij hebben vestigingen in Doetinchem, Zevenaar, Enschede, Lichtenvoorde, Haaksbergen, Ede, Veenendaal en Tiel. Het logistieke centrum, alsmede de verkoopdivisies interieurbouw en kozijnenindustrie en ondersteunende afdelingen zijn gevestigd in Doetinchem.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!