ContactgegevensBouwopleiding Berkelstreek
Bosberg 21
7271 LE Borculo

T: 0545 274 777
E: info@bouwopleiding-berkelstreek.nl


Bedrijfsinformatie

Bouwopleiding Berkelstreek

WELKOM OP DE WEBSITE VAN BOUWOPLEIDING BERKELSTREEK

Wie graag wil werken en leren in de bouw, is bij ons opleidingsbedrijf aan het juiste adres. We verzorgen gedegen beroepsopleidingen voor toekomstige vaklieden. Het gaat om leerlingen met een gerichte vooropleiding, maar ook mensen die zich willen laten omscholen zijn van harte welkom. Het leuke van werken en leren in de bouw is dat je direct geld gaat verdienen. Tijdens je opleiding kom je in dienst van het opleidingsbedrijf en ontvang je dus een salaris. Verder bieden we cursussen aan medewerkers van diverse bedrijfstakken uit ons werkgebied.

BEROEPSOPLEIDINGEN

Bouwopleiding Berkelstreek verzorgt complete opleidingen die je uitstekend voorbereiden op het vak van metselaar, timmerman, werkplaats timmerman, machinaal houtbewerker, voeger, restauratiemedewerker of tegelzetter. Het gaat om één-, twee- of vierjarige opleidingen die gericht zijn op werkend leren, in onze ogen de beste basis voor een beroep.

De opleidingen worden gegeven volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL nivo 1 t/m 4).
Je werkt vier dagen per week in de praktijk bij verschillende gerenommeerde bouwbedrijven en timmerfabrieken en volgt één dag per week theorielessen. Deze lessen worden in onze eigen accommodatie verzorgd door docenten van het ROC. Ook kom je regelmatig terug in onze werkplaats voor het maken van praktijkopdrachten en het volgen van cursussen. Alle dagen worden als loon uitbetaald. Wij regelen de arbeidsplaats gedurende de opleiding en betalen je loon uit volgens de CAO van de branche waarin je werkzaam bent. Bovendien zorgen wij voor goed gereedschap en de juiste werkkleding.

CURSUSSEN

Het bedrijfsleven is constant in beweging. Scholing en bijscholing zijn dan ook van groot belang om bij te blijven. Bouwopleiding Berkelstreek is daarvoor de aangewezen plek. Ons opleidingsbedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en praktijkinstructies, waarbij de nieuwste materialen en technieken aan de orde komen. Maar ook als het gaat om planning, organisatie, communicatie, kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden, veiligheid en automatisering bieden we gerichte trainingen en opleidingen, zoals EHBO, bedrijfshulpverlening (BHV), ergonomie, VCA en heftruck-besturing. De cursussen worden overigens niet alleen aan bouw- of aanverwante bedrijven aangeboden. Ook bedrijven die in andere sectoren actief zijn, kunnen bij ons terecht.

Heb je de opleiding afgerond? Dan ben je haast verzekerd van een baan. Maar er zijn ook volop mogelijkheden om door te leren voor assistent uitvoerder, uitvoerder, werkvoorbereider, calculator, opzichter, tekenaar, aannemer, architect en nog veel meer.

Ben je (binnenkort) in het bezit van een diploma VMBO, HAVO of AOC of heb je een vergelijkbare opleiding gevolgd, dan kun je je aanmelden bij ons opleidingsbedrijf. Ook mensen die zich willen laten omscholen, kunnen informeren naar de mogelijkheden.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!