ContactgegevensBas-Netwerk Uitzendbureau
Grotestraat 29
7151 BA Eibergen

T: 0545-760036
E: info@bas-netwerk.com
I: www.bas-netwerk.com


Bedrijfsinformatie

Bas-Netwerk Uitzendbureau

EEN KLEINE ORGANISATIE MET EEN GROTE DIENSTVERLENING!

Bas-Netwerk BV is opgericht in 2009 en sinds 2013 gevestigd in Eibergen. Vanaf 2018 is directeur Jan Derks de drijvende kracht achter de organisatie.

VISIE
In onze visie staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid, kwaliteit en deskundigheid voorop om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Bas-Netwerk heeft een informele werksfeer met korte lijnen, waardoor we snel kunnen reageren op uw vragen. Wij streven naar een tevreden en duurzame samenwerking met opdrachtgevers én kandidaten!

DIENSTVERLENING
• Uitzenden
De belangrijkste tak van Bas-Netwerk is het uitzenden van kandidaten. Door een duidelijke omschrijving van de functie en een goede intake, zijn we in staat om een succesvolle match te maken. Naast het uitzenden kunnen opdrachtgevers en kandidaten bij Bas-Netwerk terecht voor de volgende zaken:
• Werving en selectie
• Advies
• Werken in Duitsland
• Outplacement
• Loopbaanbegeleiding

WERKWIJZE
Bij dit alles staat de opdrachtgever centraal en bepaalt de vorm en de omvang van de dienstverlening. Bas-Netwerk komt graag langs voor een persoonlijke kennismaking met de opdrachtgever om zo een goed beeld te krijgen van de cultuur en de werkzaamheden van het bedrijf. Met de kandidaten wordt een uitvoerig intakegesprek gevoerd, zodat we weten waar de kwaliteiten en de talenten van onze kandidaten liggen. We denken mee met de kandidaten om ze bij het juiste bedrijf in de juiste functie te plaatsen. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, spreken de taal van de regio en weten wat onze opdrachtgevers en kandidaten beweegt.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!