ContactgegevensATAG Verwarming Nederland B.V.
Postbus 105
7130 AC Lichtenvoorde


E: gf
I: http://www.atagverwarming.nl

Aantal medewerkers: 200

Bedrijfsinformatie

ATAG Verwarming Nederland B.V.

Atag Lichtenvoorde bedrijfsvideo:ATAG Verwarming Nederland B.V. is al 67 jaar lang een A-merk in Nederland als fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen en zonne-energiesystemen. Een organisatie, die - volgens de Consumentenbond - al 8 jaar de beste cv-ketel van Nederland levert. Een nog niet eerder vertoonde prestatie!

ATAG Verwarming bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Deze prijswinnende cv-ketels worden in Nederland en inmiddels in vele Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten.

ATAG Verwarming is te typeren als een platte en informele organisatie waar meedenken en ondernemerschap nog worden gewaardeerd. Onze mensen maken allemaal onderdeel uit van de warme, passievolle ’familie’ waar vakmanschap een heel belangrijke rol speelt.

Sinds 2014 maakt ATAG Verwarming deel uit van Ariston Thermo Group, een wereldspeler op het gebied van verwarming en warmwaterbereiding. Wereldwijd - in meer dan 150 landen - worden 7,2 miljoen producten verkocht; Ariston Thermo heeft 6.600 medewerkers, kent 46 eigen vestigingen en 7 vertegenwoordigingen in 31 landen. Kortom; ATAG Verwarming is een groeiend, financieel gezond en wereldwijd opererend bedrijf met volop kansen voor jouw toekomst!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!