ContactgegevensAchterkamp Bedrijfsopleidingen
Postbus 28
7220 AA Steenderen

T: 0575-452990
E: info@achterkamp.nl
I: http://www.achterkamp.nlBedrijfsinformatie

Achterkamp Bedrijfsopleidingen

Veiligheid is bedrijfscontinuïteit, het uitgangspunt als het gaat om het voorkomen van een calamiteit binnen uw bedrijf. Competentiegericht opleiden en trainen van uw personeel is daarbij van essentieel belang. Achterkamp Bedrijfsopleidingen staat voor een hoge kwaliteit van deze opleidingen. Wij helpen uw mensen te motiveren en te ondersteunen bij hun verantwoordelijke taak. Mocht er zich onverhoopt een bedrijfsongeval of -incident voordoen, dan weten uw medewerkers hoe ze eerste hulp kunnen bieden of eventuele schade zo veel mogelijk kunnen voorkomen of beperken. Zo stimuleren wij betrokkenheid en vergroten wij het veiligheidsbewustzijn binnen uw bedrijf.

Achterkamp Bedrijfsopleidingen is gevestigd in Baak (gemeente Bronckhorst), tussen Zutphen en Doetinchem. Ons oefencentrum "De Maalderij" biedt uiteenlopende mogelijkheden voor onder andere opleiding en training van brandweer, bedrijfshulpverlening, maar bijvoorbeeld ook voor EHBO opleiding, Kinder EHBO, AED opleiding, VCA cursus, Heftruck opleiding of een Reanimatie cursus. En daarnaast natuurlijk diverse specialistische trainingen. Voor veiligheid en overzichtelijkheid kunt u volstaan met één leverancier; wij bieden u indien gewenst een totaal-ontzorg-concept.

Wij kunnen u en uw bedrijf of instelling tevens ondersteunen in het volgende (kijkt u voor meer informatie onder Consultancy):

Maken en toetsen van RI&E;
Opzetten calamiteitenplan (inclusief tekenwerk);
Levering en controle van verbandkoffers en kleine blusmiddelen;
AED-apparatuur;
Toetsen van ontruimingsplan en -procedures door het praktisch beoefenen van een ontruiming op locatie;
Bedrijfsgerichte incompany trainingen;
E-learning.
Wij geven opleidingen, training en advies aan medewerkers van bedrijven in uiteenlopende branches. Van technische productiebedrijven, bouwnijverheid, levensmiddelenindustrie tot en met het onderwijs en de zorg. Onze cliënten vertrouwen op ons voor praktijkgerichte opleiding en training van hun medewerkers, maar ook voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld hun bedrijfsnoodplan. Onder bedrijfshulpverlening , EHBO en brandweer vindt u per onderdeel overzichten van alle opleidingen en trainingen die wij geven. Daarnaast is er altijd overleg mogelijk over diverse maatwerkcursussen gericht op uw organisatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor de begeleiding van uw ontruimingsoefening.

Onze certificerende instanties zijn het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) en het Nederlands Bureau Brandweer Examens (NBBE).

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de Achterhoek

Vind een bedrijf in regio Achterhoek


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Achterhoek.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Achterhoek.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!